Bodybalance

Wat is Bodybalance?

We wisselen Yoga, Tai Chi en Pilates af in deze 60 minuten durende les. Neem een mentale time-out van de dagelijke beslommeringen en werk aan je lichaam door het sterker en flexibeler te maken. Kom tot rust en geniet.

Voor wie is Bodybalance?

Met eenvoudige en veilige yoga bewegingen en ademhalingstechnieken voor elk niveau is deze les geschikt voor iedereen. Zelfs als je nog nooit yoga of een soortgelijke les hebt gedaan is BODYBALANCE een mooie manier om kennis te maken met onze Body & Mind lessen. Na ongeveer drie tot vier lessen voel je je comfortabeler tijdens alle bewegingen.

De variatie in het programma zorgt ervoor dat ook de mensen die meer ervaring hebben met Yoga kunnen genieten van deze les.

Wat heb ik nodig voor Bodybalance?

We gebruiken enkel een matje tijdens de BODYBALANCE les, deze kun je van ons gebruiken of je eigen yoga mat meenemen. In verband met de hygiëne raden wij aan om een eigen matje aan te schaffen. Gebruik je onze matjes, leg hier dan altijd een handdoek op.

Comfortabele sportkleding waarin je goed kunt bewegen zijn een must, maar je hebt geen schoenen nodig. Wel is het fijn om iets warms (een vest/trui) mee te nemen wat je kunt aantrekken tijdens de laatste relaxation track.