BODYSHAPE

Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Ben je klaar om je aan te sluiten bij sportschool DeMix? Ben je klaar voor de volgende stap? Wij kijken er naar uit!

  • Ruim 500 m2 trainingsruimte.
  • Compleet ingericht met topmerk Life Fitness.
  • Functioneel training materiaal. o.a. Kettlebells.
  • Onbeperkt gebruik van cardio en krachtapparatuur.
  • Virtual Spinning groepslessen.
  • Life Fitness circuittraining.
  • Kluisjes aanwezig.
Bekijk onze lidmaatschappen

Contact

DeMIX Fitness & Leefstijl
Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein
030-602 1471  •  receptie@DeMIX.nl

Contact
TRAIN ALLE SPIERGROEPEN

GEZELLIGHEID

VOOR IEDEREEN

WAT IS BODYSHAPE?

Deze “oldschool” les is niet voor niets al jaren een van de favorieten in iedere sportschool. Alle spiergroepen komen aan bod en de oefeningen zijn door iedereen goed te volgen en veilig uit te voeren. De les wordt door onze instructeurs met zorg samengesteld.

VOOR WIE IS BODYSHAPE?

Omdat de oefeningen op ieder niveau uitgevoerd kunnen worden en het tempo minder hoog ligt dan bij veel andere lessen, is de BODYSHAPE les bij uitstek geschikt voor startende sporters of sporters die moeten revalideren. Nu klinkt dit misschien wat suf of saai, maar niets is minder waar! Onderschat de intensiteit van de BODYSHAPE lessen niet. Juist omdat er voor alle oefeningen verschillende opties zijn kun je de les zo zwaar maken als je zelf wil. Een uitdaging voor de beginnende én gevorderde sporter!

WAT HEB IK NODIG VOOR BODYSHAPE?

>> Stevige sportschoenen >> Sportkleding >> Een flesje water en een handdoek

Een handdoek, flesje water en stevige sportschoenen zijn voldoende om deel te kunnen nemen aan de BODYSHAPE lessen. We werken met losse materialen zoals gewicht schijven, barbells (halterstangen), handgewichtjes, elastieken, ballen en meer.

Instagram

MET WELKE GROEPSLESSEN KAN IK BODYSHAPE HET BESTE COMBINEREN?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. BODYSHAPE hebben we vanwege de laagdrempeligheid ingedeeld in de subcategorie Vitaal. Heb jij het naar je zin in deze les? Dan is een van de volgende combinaties een aanrader.

BODYPUMP & BRN

Net als BODYSHAPE is BRN een les waarin plezier belangrijk is. Er moet hard getraind worden, maar wel met een glimlach. Boost je uithoudingsvermogen met de BRN.

Meer over BRN

BODYSHAPE & AQUASHAPE

Wat we op het droge kunnen, kan ook in het water. Wissel eens af tussen deze twee shape lessen waarbij je elke les alle spiergroepen aanspreekt.

Meer over AQUASHAPE