Bodyshape

Wat is bodyshape?

Deze “oldschool” les is niet voor niets al jaren een van de favorieten in iedere sportschool. Alle spiergroepen komen aan bod en de oefeningen zijn door iedereen goed te volgen en veilig uit te voeren. De les wordt door onze instructeurs met zorg samengesteld.

Voor wie is Bodyshape?

Omdat de oefeningen op ieder niveau uitgevoerd kunnen worden en het tempo minder hoog ligt dan bij veel andere lessen, is de BODYSHAPE les bij uitstek geschikt voor startende sporters of sporters die moeten revalideren. Nu klinkt dit misschien wat suf of saai, maar niets is minder waar! Onderschat de intensiteit van de BODYSHAPE lessen niet. Juist omdat er voor alle oefeningen verschillende opties zijn kun je de les zo zwaar maken als je zelf wil. Een uitdaging voor de beginnende én gevorderde sporter!

Wat heb ik nodig voor bodyshape?

Stevige sportschoenen, sportkleding, een flesje water en een handdoek.

Een handdoek, flesje water en stevige sportschoenen zijn voldoende om deel te kunnen nemen aan de BODYSHAPE lessen. We werken met losse materialen zoals gewicht schijven, barbells (halterstangen), handgewichtjes, elastieken, ballen en meer.