DeMIXkids

DeMIXkids

Onbeperkt de leukste kidslessen voor kinderen van 4 t/m 16 jaar.
Kies tussen DeMIXkids Bootcamp, DeMIXkids Fitness, DeMIXkids Yoga, DeMIXkids Mini Disco les, DeMIX Budo en DeMIXkids Zumba óf combineer ze! Met een DeMIXkids lidmaatschap heb je altijd onbeperkt toegang tot deze lessen. Ben je op zoek naar meer begeleiding voor je kind én gezin, kies dan voor het 12 weken durende DeMIXkids Leefstijlprogramma.

DeMIXkids

DeMIXkids Minidisco les

4 t/m 9 jaar

Waarom zou je alleen op vakantie naar de minidisco kunnen? Leer de allertofste moves én sportieve spelletjes op de grootste kidshits. Zo is sporten wel héél leuk! Voor kids van 4 tot 9 jaar.

DeMIXkids Bootcamp

5 t/m 9 jaar & 10 t/m 16 jaar

Deze les geven de kidscoaches indoor of outdoor, dit bekijken we per les en per seizoen. Maar of de les nu binnen of buiten wordt gegeven, het is een sportieve uitdaging. De les bestaat uit de leukste kracht- en samenwerkoefeningen, spelelementen, afgewisseld met uithoudingsvermogen, motoriek en mobiliteit. Alles wat jouw DeMIXkid nodig heeft.

DeMIXkids bootcamp: 5 t/m 9 jaar
DeMIXkids Tiener bootcamp: 10 t/m 16 jaar

DeMIXkids Zumba

4 t/m 9 jaar & 10 t/m 16 jaar

Leuke dansjes op tropische klanken, dat wordt feesten en zweten!

Kids Yoga

DeMIXkids Yoga

4 t/m 11 jaar

Kinderyoga is spelenderwijs kennis maken met yoga door verschillende oefeningen. Tijdens de les werken we met thema’s. Een paar voorbeelden zijn: winter, zomer, kerstmis, sprookjes, het oerwoud, indianen, de zee enzovoort.

Door oefeningen met de ademhaling leren de kinderen rustig te worden. Dit kan helpen als een kind bang of druk is. We doen yogaspelletjes, doen dieren na, we dansen en zingen mantra’s, we leren over de chakra’s, we tekenen en we ontspannen tijdens een heerlijke droomreis!

We praten tijdens de les met elkaar; hoe voel je je?, Wat vind je leuk of juist niet?, Wat heb je meegemaakt? We luisteren naar elkaar en leren respect voor elkaar te hebben. We zijn aardig voor jezelf en de andere kinderen. Dat is namelijk ook yoga! Yoga is geen wedstrijdje en het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe lenig je bent. Het gaat erom hoe je je voelt en we leren dat je er mag zijn. Je bent goed zoals je bent! Dit alles gaat spelenderwijs, waarbij aandacht is voor ieder kind. Yoga kan bijdragen aan een positief zelfbeeld. Plezier staat natuurlijk ook centraal tijdens deze lessen.

DeMIXkids TienerYoga

12 t/m 16 jaar

In een TienerYoga les doen we verschillende asana’s (yogahoudingen) en is er aandacht voor ademoefeningen. We doen concentratie- en balansoefeningen.

In de les is er ook ruimte om eens lekker te lachen of om eens te zeggen waar je over in zit. Respect en liefde voor jezelf & elkaar vinden we erg belangrijk in een les! Elke tiener voelt zich af en toe onzeker. Er wordt veel van je gevraagd, innerlijk en uiterlijk verandert er veel en je wil je graag losmaken en zelfstandig worden. Dat kan zorgen voor klachten als concentratieproblemen, moeite met slapen en sombere gedachten. Yoga kan je helpen rust en ontspanning te vinden.

Tijdens de yoga hoef je niet te presteren. Het gaat er niet om wie de beste is, je krijgt er geen cijfer voor. De les is juist gezellig en je leert hoe je respectvol met jezelf en anderen kunt omgaan.

In de yogalessen ga je ontdekken dat je goed bent zoals je bent. Je leert opgebouwde spanning herkennen en er actief iets mee te doen. De oefeningen zorgen dat je lichaam flexibel en sterk wordt. Daarbij is het niet belangrijk hoe je er uitziet maar wel hoe je je voelt.

*Ben je iets jonger of ouder dan de leeftijdscategorie, dan kijken we samen in welke groep jij je het fijnst voelt zodat de les goed bij je past.

krachttraining voor jongeren

KRACHTTRAINING

12 t/m 14 jaar

Vanaf 14 jaar mag je bij DeMIX zelfstandig, maar bij voorkeur onder begeleiding van een volwassene en met een aangepast schema, trainen. Jongeren komen tegenwoordig al op jonge leeftijd in aanraking met krachttraining. Op social media zijn veel jonge influencers die een sportieve leefstijl en bijbehorend lichaam aanprijzen. Wij zijn natuurlijk voorstander van een gezonde leefstijl en er zijn veel voordelen aan het beoefenen van krachttraining, ook voor de jeugd. We zijn echter ook van mening dat het belangrijk is om jongeren hier goed in te begeleiden. Daarom is het mogelijk om vanaf 12 jaar deel te nemen aan de les ‘Krachttraining voor jongeren’. Tussen 12 en 14 jaar is het dus niet mogelijk zelfstandig te fitnessen.

In deze les – die wordt gegeven door fitness coaches en fysiotherapeuten – “leer je fitnessen”.
De basistechnieken worden doorgenomen en de belastbaarheid wordt goed in de gaten gehouden. De les is beschikbaar voor jongeren van 12 t/m 16 jaar. 

DeMIXkids BUDO

Onder leiding van “Meester Barry” wordt voor zowel kinderen als volwassenen Judo en Jiujitsu les gegeven bij DeMIX. Barry is voormalig kampioen en in 2020 geridderd, we scheppen graag een beetje op over hem, want onder zijn leiding worden er nog steeds veel internationale wedstrijden op wereldniveau gewonnen. Met je DeMIXkids lidmaatschap kun je naast bovengenoemde lessen ook gebruik maken van de 17 judo en jiu jitsu lessen in verschillende leeftijdscategorieën.

Klik hier voor alle judo informatie. Kies je uitsluitend voor judo? Dan kun je een budo kidslidmaatschap afsluiten.

Altijd twee gratis proeflessen

DeMIXkids COACHES

Coach Best

DeMIXkids Zumba

Coach Diego

DeMIXkids Fitness & Bootcamp

Coach ANNIKA

DeMIXkids Fitness

Coach Stefan

DeMIXkids Fysio & Fitness

Coach Eliza

DeMIXkids Mini Disco

Coach BEA

DeMIXkids Bootcamp

Coach Stephanie

DeMIXkids Voeding

Coach Marloes

DeMIXkids Sportpsycholoog

Coach Wendy

DeMIXkids Yoga