FIT SURVEY 3D Bodyscan

FIT SURVEY IN DeMIX

Boek nu de 3D Bodyscan bij Fit Survey in samenwerking met DeMIX

Nieuwe Fit Survey datum: 13 februari. In slechts 35 seconden maken ze een volledige 3D bodyscan van jouw lichaam. Hiermee zijn vorm en lichaamssamenstelling weer te geven met een nauwkeurigheid van 2 mm en is jouw lichaam zichtbaar in 3D (je draagt tijdens de scan nauwsluitende sportkleding).

Door middel van een geavanceerde scanner wordt jouw lichaam opgemeten en worden er honderden gegevens verzameld, waaronder je lichaamsvetpercentage, spiermassa, botdichtheid en nog veel meer.

Maar wat kun je precies met deze informatie?
Ten eerste geeft het je inzicht in jouw lichaamssamenstelling, wat erg handig kan zijn als je bijvoorbeeld wil afvallen of spiermassa wil opbouwen. Daarnaast is het mooie van de 3D bodyscan dat je je scanresultaten kunt vergelijken met eerdere scans. Zo kun je precies zien hoe jouw lichaam verandert over tijd en of jouw inspanningen om gezonder en fitter te worden daadwerkelijk effect hebben. Het is een geweldige manier om je voortgang te meten en jezelf te blijven motiveren om aan je gezondheid te blijven werken. Of je nu net begint aan jouw fitnessreis of al een ervaren atleet bent, de 3D bodyscan is een waardevolle tool om gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden.

Ten slotte is de 3D bodyscan ook gewoon ontzettend leuk om te doen. Je krijgt een gedetailleerd beeld van jouw lichaam en je ziet jezelf op een andere manier.

Wil jij een scan laten maken op 13 februari?
Reserveer dan een tijdslot via de button.
Een complete scan kost €29,95.
Alle reserveringen en betalingen lopen rechtsreeks via Fit Survey.

What gets measured gets improved!