BODYATTACK

BETERE CONDITIE

MEER ENERGIE

STRAKKER LICHAAM

Wat is BODYATTACK?

BODYATTACK is een intense groepsles in de categorie Cardio waarin we atletische bewegingen met kracht oefeningen combineren. De nadruk in deze les ligt op het vergroten van het uithoudingsvermogen.

Voor wie is BODYATTACK?

Iedereen is welkom in de BODYATTACK les ongeacht leeftijd of fitnessniveau. De bewegingen zijn éénvoudigen opties met minder impact zorgen er voor dat jij de intensiteit zelf kunt bepalen. Hierdoor train je altijd op jouw eigen niveau. Je mag van onze instructeurs verwachten dat zij je helpen je grenzen te ver leggen waardoor je snel een betere conditie opbouwt.

Wat heb ik nodig voor BODYATTACK?

Goede sportschoenen met voldoende demping, een handdoekje en je sport kleding zijn genoeg om te starten met BODYATTACK. We gebruiken geen losse materialen tijdens de les.

Instagram

Met welke groepslessen kan ik BODYATTACK het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. BODYATTACK valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

BODYATTACK & AQUA BOOTCAMP

Combineer spieruithoudingsvermogen en kracht, met coördinatie en uithoudingsvermogen door deze twee programma’s af te wisselen. Vergroot je uithoudingsvermogen in het water én op het droge door deze lessen te combineren.

Meer over AQUA BOOTCAMP

BODYATTACK & PILATES

Stretch! Combineer BODYATTACK met PILATES om je corestabiliteit te vergroten en je spieren soepel te houden. PILATES en BODYATTACK is mede dankzij het vergroten van je lenigheid in beide lessen een mooie combinatie.

Meer over PILATES