Grit Strength

grit strength

Wat is Grit Strength?

Een HIIT (High Intensity Interval Training) waarbij je in een korte tijd wordt gedreven om het uiterste uit jezelf te halen. Tijdens deze 30 minuten durende intensieve training maak je gebruik van een barbell (halterstang) en losse gewichtsschijven om de grote spiergroepen aan te pakken en je uithoudingsvermogen te vergroten. Bij GRIT STRENGTH werk je met muziek, niet op de beat, maar in tijdsblokken zodat iedereen zijn maximaal aantal herhalingen op zijn/haar tempo kan bereiken.

Voor wie is Grit Strength?

Deze uitdagende les is geschikt voor iedereen die serieus aan zijn of haar fitheid wil werken! Ben jij klaar voor next level trainen op jouw eigen niveau? Onze instructeur pusht jou tot het uiterste en traint met je mee op de vloer. Geen pasjes, combinaties of andere hoofdbrekers; elke les jouw maximaal aantal reps voor het allerbeste resultaat.

Wat heb ik nodig voor Grit Strength?

Goede sportschoenen, sportkleding, een flesje water en een handdoek.
Doorzettingsvermogen! En een flinke portie wilskracht. Doe je sportkleding aan, neem een handdoek mee en een fles water. Wij hebben de rest van de materialen in onze groepsfitnesszalen.