SPONSOR FIETSMARATHON

FIETS JE MEE?

Lekker sporten, plezier maken en een steentje bijdragen.

  Op zondag 21 april 2024 organiseren wij [studenten van Sport Academie MBO Utrecht] een fietsmarathon voor het goede doel: Stichting Budo Sport Promotie Holland (BSP). 
  Fiets je mee?

  BSP heeft als doel om de beoefening van de budosport op hoger (wedstrijd)niveau te brengen. Zo organiseert zij voor onze judo & jiujitsu leden internationale trainingskampen en wedstrijden.

  Van de sponsoropbrengsten kunnen de sporters reizen, overnachten en de toernooien draaien die voor hun ontwikkeling zo belangrijk is. Jij maakt met je bijdrage dit wedstrijdritme mogelijk!

  Een spinningfiets voor 3 of 6 uur helemaal van jou!
  Fiets binnen die tijd mee wat je wil en kan.

  Het sponsorbedrag voor een blok van 3 uur fietsen is € 30,- per deelnemer. Doe je twee blokken mee, dan is het €50,-. Alles boven dit bedrag is vrijwillig.

  Laat je sponsoren door familie, vrienden of koop een fiets af voor bovenstaand bedrag. Wij hopen natuurlijk op een mooi bedrag voor de judoka’s en de jiu-jitsuka’s.

  Schrijf je in bij de receptie van DeMIX. 
  VOL = VOL

  Fiets je niet mee maar wil je wel het goede doel sponsoren en kans maken op te gekke prijzen (o.a. een maand gratis sporten, een sporttas en meer) koop dan je loten voor de BSP-loterij bij de receptie voor €2,-.

  De trekking vindt plaats tijdens de fietsmarathon op 21 april.