Bodycombat

Bodycombat

Wat is Bodycombat?

BODYCOMBAT is een high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten. We combineren bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Je wordt sterker en bouwt in hoog tempo een goede conditie op. De bewegingen zijn simpel en er is geen contact, je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander. Een goede manier om stress en spanningen los te laten en met het verstand op nul even helemaal los te gaan.

Voor wie is Bodycombat?

Ervaring in de vechtsport is helemaal niet nodig. De les is intensief, maar onze instructeurs geven zoveel mogelijk opties zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen.

Wat heb ik nodig voor Bodycombat?

Stevige sportschoenen, sportkleding, een flesje water en een handdoek.

We gebruiken geen losse materialen in de BODYCOMBAT les. Stevige sportschoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten zijn jouw complete uitrusting.

Met welke groeplessen kan ik Bodycombat het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. BODYCOMBAT valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.