fbpx

FITNESSBEGELEIDING

Starten met bewegen maar geen idee waar te beginnen? Elke training hetzelfde rondje op de fitnessapparaten? Het is tijd voor meer richting!

De fitroutes zijn er om jou een leidraad te geven, zodat je altijd in de richting van je doel beweegt. Je kiest zelf welke route het beste bij jouw past en onze fitnesscoaches wijzen je de weg.
DeMIX fitroutes zijn onderdeel van het premium lidmaatschap en brengen geen extra kosten met zich mee.

DE ROUTES

Het volgen van een fitroute duurt 13 weken, waarin je naast de intake een aantal afspraken met de fitnesscoach hebt. Er zijn per traject verschillende weeg- en meet­ momenten,  zodat je altijd weet wat het resultaat van jouw  fitroute  is.

Iedere complete fitroute bestaat uit één of meer trajecten van 13 weken. Tijdens de evaluatiemomenten  met de fitnesscoach bekijk je of je door wil gaan met dezelfde route op een gevorderd niveau, of het tijd is voor een andere route en of je misschien wel genoeg geleerd hebt om van de route af te stappen en zelf je weg te vervolgen.
Je kunt kiezen uit 5 verschillende fitroutes in het premium lidmaatschap

Instagram

FITROUTE MIX

Weet je nog niet wat voor trainingsvorm het beste bij je past of wat je leuk vindt, volg dan de fitroute mix. Je kiest zelf 3 van de 5 fitroutes uit en wij begeleiden je 13 weken naar het maken van je uiteindelijke keuze.

demix_fitroute_demix_1
demix_fitroute_kracht_1

FITROUTE KRACHT

Tijdens het volgen van de fitroute kracht word je begeleid op het gebied van krachttraining. Bij aanvang maak je een keuze tussen “toning” of “opbouw spiermassa”.
Zowel voor beginnende als gevorderde krachtsporters bieden we begeleiding op maat. Techniektraining, een persoonlijk trainingsschema, en uiteindelijk het leren samenstellen van je eigen trainingsschema staan centraal. Je kunt hiernaast deelnemen aan clinics gericht op krachttraining.

FITROUTE CARDIO

Cardio saai of overbodig?
Welnee! Tijdens de fitroute cardio leer je zelf een trainingsschema samenstellen met de vormen van cardio die het beste bij jou én jouw doel passen. Kom alles te weten over de mogelijkheden op onze cardioapparatuur. We starten met een v02-max test (uithoudingsvermogen). Tijdens de weeg- en meetmomenten bespreek je met je fitnesscoach je vooruitgang en het integreren van (cardio-)groepslessen in jouw schema.

demix_fitroute_cardio_1
demix_fitroute_functioneel_1

FITROUTE FUNCTIONAL

Kettlebells, touwen, ballen, tubes en meer.
Onze functionele trainingsruimte ligt er vol mee. Tijdens de fitroute functioneel leer je niet alleen zelf een schema samen te stellen met functionele trainingsoefeningen, ook krijg je technieksessies en kun je deelnemen aan aanvullende clinics gericht op functioneel trainen.

FITROUTE VITAAL

Vitaal ouder worden, dat willen we allemaal.
Tijdens de fitroute vitaal leer je welke trainingsvormen er passen bij deze doelstelling. Er is extra aandacht voor blessures en fysieke beperkingen maar ook voor het sociale aspect van bewegen bij DeMIX.

demix_fitroute_vitaal_1
demix_fitroute_jeugd_1

FITROUTE JEUGD

Voor de jeugd van 1 4 t/m 1 7 jaar hebben we de fitroute jeugd.
Leer verantwoord trainen en maak kennis met fitness op een veilige manier.
Wanneer je start met trainen is het belangrijk om direct de juiste techniek aangeleerd te krijgen, zodat je hier in de toekomst profijt van hebt.
Onze coaches houden tijdens de fitroute jeugd rekening met de belastbaarheid en de ervaring van de jonge deelnemers. Na de fitroute jeugd is het veilig om door te stromen in een van de andere fitroutes, waarbij je zelf kiest welke fitroute dan het beste bij je past.

FITROUTE GROEPSLESSEN

Groepslessen volgen maar wel doelgericht trainen. Dat is de essentie van de fitroute groepslessen. Laat je adviseren welke groepslessen er het beste bij jouw doel passen en word fit terwijl je doet wat je leuk vindt.

FITROUTE BASIC

Een basic lidmaatschap voor een laag bedrag per maand, maar wel op weg geholpen worden in de fitness.
Ga doelgericht aan de slag en volg de fitroute basic. Deze route duurt 6 weken, waarin we 4 persoonlijke afspraken met jouw fitnesscoach inplannen. Je krijgt uitleg over correct gebruik van de apparaten en materialen, ontvangt een persoonlijk trainingsschema en leert hoe je zelf je trainingen kunt aanpassen en indelen in de virtuagym app. Ook is er een techniek clinic inbegrepen, waarbij je leert hoe je je trainingen zo effectief mogelijk uit kunt voeren.

Onze fitness coaches zijn aanwezig op de volgende tijden
Maandag t/m vrijdag      09.00 – 12.00 en 18.00 – 22.00

Zaterdag en zondag       08.00 – 18.00

Een afspraak maken voor een van de bovenstaande begeleidingsvormen kan bij onze receptie of bij een Fitness Coach.