WELLNESS

SAUNA

Na het sporten lekker ontspannen in de sauna? We beschikken over een rustruimte met een droge sauna en stortdouche. Deze grenzen aan de kleedkamers. Gebruik van de sauna’s is inbegrepen bij het lidmaatschap.

Om een zo prettig mogelijke sfeer en optimale hygiëne te waarborgen hebben we enkele regels opgesteld waaraan je je dient te houden bij gebruik van de sauna.

De warmte in de sauna is voor de één direct prettig, maar de ander heeft wat meer tijd nodig om te wennen. Bouw daarom rustig op en ga niet direct de eerste keer lang in de sauna. Bouw dit op met een paar minuten per keer, tot je uiteindelijk 10-15 minuten kunt blijven zitten.

Kies ook bewust waar je gaat zitten in de saunacabine. Op de bovenste banken is de temperatuur een stuk hoger dan wanneer je op de onderste bank plaatsneemt. Wil je liggend van de warmte genieten? Ga dan altijd de laatste twee minuten rechtop zitten om duizeligheid te voorkomen bij het verlaten van de sauna.

Op twee momenten in de week is de sauna alleen voor dames toegankelijk, de rest van de tijd is deze gemengd.

Maandag: 12.00 tot 15.00 uur
Donderdag 10.00 tot 12.00 uur

MASSAGESTOEL

Het zal je niet ontgaan zijn, maar we hebben een nieuwe massagestoel!

Na het harde trainen of na een lange werkdag even ontspannen? Dat kan! Kies voor de voordelige 10x kaart of een los bezoek, aan te schaffen via de Sportivity App of bij de receptie, en kom in 10 minuten even helemaal tot rust.

Hoe werkt het? Scan jouw tag met een 10x of 1x tegoed op de lezer op de stoel, ga zitten en kies een programma. Laat je heerlijk masseren, en laat de ruimte en de stoel na gebruik netjes achter voor de volgende.