Grit Cardio

grit strength

Wat is Grit Cardio?

GRIT CARDIO is een kortdurende High Intensity Interval Training waarmee je in korte tijd jouw snelheid verhoogt, je conditie verbetert en veel calorieën verbrandt. De training is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time jouw atletische capaciteit te vergroten. Bij GRIT CARDIO wordt gebruik gemaakt van muziek, maar gewerkt in tijdsblokken zodat iedereen zijn/haar maximaal aantal herhalingen in eigen tempo kan bereiken.

Voor wie is GRIT Cardio?

Tijdens deze zeer intensieve maar goed te volgen les maak je geen gebruik van materialen. Alle oefeningen voer je uit met eigen lichaamsgewicht. De oefeningen zijn simpel maar intensief.
Hierdoor is GRIT CARDIO voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende training en het uiterste uit zijn/haar training wil halen.

Wat heb ik nodig voor GRIT Strength

Goede sportschoenen, sportkleding, een flesje water en een handdoek.

Doorzettingsvermogen! En een flinke portie wilskracht. Doe je sportkleding aan, neem een handdoek mee en een fles water. Wij hebben de rest van de materialen in onze groepsfitnesszalen.

Met welke groeplessen kan ik GRIT Cardio het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. GRIT CARDIO valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste
gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

GRIT CARDIO & XCORE

Probeer eens iets anders en combineer GRIT CARDIO met XCORE. Een les waarbij je juist beweegt op de beat van de muziek met de weerstand van een grit gevulde buis en zo ook je coördinatie traint. Daarnaast werk je zo aan de verbetering van je houding door een sterkere en stabielere core. Dit helpt jou jezelf nóg verder te pushen in een GRIT CARDIO workout zonder techniek te verliezen vanwege een te lage corespanning.

GRIT CARDIO & BODYPUMP

Wissel Intensity af met kracht en cardio voor optimaal resultaat en bereik eerder dat atletische
lichaam. Met BODYPUMP versterk je je spieren terwijl je nog steeds uithoudingsvermogen vergroot. Het beste van beide werelden; kracht en explosiviteit! Versterk alle spieren in je hele lichaam en je zult sneller je doelen bereiken.