HARDLOPEN

PROFESSIONELE BEGELEIDING

PERSOONLIJKE SCHEMA'S

TRAINEN NAAR DOELEN

Wat is HARDLOPEN?

Hardlopen bij DeMIX doe je niet alleen op de loopband maar ook op maandagavond buiten.
We trainen op maandagavond vanaf half 8 en verzamelen bij DeMIX. Verbeter je looptechniek onder leiding van onze gediplomeerde hardlooptrainer en loop lekkerder, beter en uiteindelijk natuurlijk sneller. We trainen graag naar doelen toe, recreatieve lopen, internationale marathons en alles daar tussenin.
Om deze ambitieuze plannen gezond te kunnen verwezenlijken bouwen we rustig en verantwoord op, ok wordt er een hardloopschema voor je gemaakt zodat je – behalve op maandagavond – ook zelf doordeweeks op je eigen niveau kunt trainen.
Deelname is inbegrepen in het Premium lidmaatschap.

Voor wie is HARDLOPEN?

Zowel voor de recreatieve als voor meer prestatiegerichte lopers. Daarbij verliezen we nooit uit het oog dat het allerbelangrijkste is, dat hardlopen heel leuk is om te doen, alleen, maar vooral met elkaar. Om in te stappen is enige loopervaring wel vereist. Je hoeft zeker niet heel hard te kunnen lopen, maar wel minimaal 30 minuten aaneengesloten.

Wat heb ik nodig voor HARDLOPEN?

Goede hardloopschoenen zijn een must. De hardlooptrainer kan je hierin adviseren.

Instagram

MET WELKE LESSEN KAN IK HARDLOPEN HET BESTE COMBINEREN?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. Hardlopen valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

HARDLOPEN & SPINNING

 

Je uithoudingsvermogen vergroten met Spinning zal je helpen het hardlopen langer vol te houden.

Meer over SPINNING

HARLOPEN & PILATES

 

Voor ons is dit een voor de hand liggende combinatie. Een sterke core is belangrijk als je efficiënt en blessurevrij wil hardlopen. Om deze reden zijn PILATES en hardlopen een waardevolle combinatie.

Meer over PILATES