EasyFlow Yoga

easyflow yoga

Wat is EasyFlow Yoga?

EasyFlow yoga is een milde vorm van Poweryoga. Basis yogahoudingen worden aangeleerd met aandacht voor techniek en rekening houdend met de mogelijkheden van ieders lichaam. De adem blijft de leidraad en zorg ervoor dat we houdingen met elkaar kunnen verbinden in een prachtige, zachte flow. In de les werken we aan kracht, flexibiliteit en balans, voor zowel lichaam als geest. Je leert luisteren naar je lichaam, je concentratie verbetert en je kunt beter omgaan met stress.

Voor wie is EasyFlow Yoga?

EasyFlow yoga is voor iedereen die aan yoga wil doen maar voor wie de reguliere Poweryogalessen te zwaar zijn. De intensiteit van de les is lager dan in een Poweryoga les en de belasting op met name schouders en polsen is minder, waardoor de les lichter en toegankelijker is dan de reguliere Poweryoga lessen. We maken gebruik van diverse props zoals bolsters en blokken om de houdingen toegankelijk te maken voor iedereen.

Wat heb ik nodig voor EasyFlow Yoga?

Yogamat, vest/trui voor tijdens meditatie.

We gebruiken een matje tijdens de Easy Yoga les, deze kun je van ons gebruiken of je eigen yoga mat meenemen. In verband met de hygiëne raden wij aan om een eigen matje aan te schaffen, deze is te koop bij de receptie. Gebruik je onze matjes, leg hier dan altijd een handdoek op of maak de mat na gebruik schoon. Verder maken we gebruik van props, die bij de matjes liggen.

Met welke groeplessen kan ik EasyFlow Yoga het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. EasyFlow Yoga valt in de categorie Body & Mind en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de twee categorieën.

EasyFlow Yoga & BodyPump

Beide lessen maken je sterker en door EasyFlow yoga te volgen blijf je ook soepel. Door de oefeningen op verschillende manieren te trainen in deze twee lessen vergroot je de effectiviteit van je training.

EasyFlow Yoga & Pilates

Geen les uit een andere categorie, maar een andere Body & Mind les die goed te combineren is met EasyFlow yoga. Vanwege de nadruk op coretraining vullen deze lessen elkaar mooi aan